Anetta reggeliző pelyhek


Ízesítés: kakaós, fahéjas, vaníliás

Kiszerelés: 150 g, 100 g, 25 g, 20 g
Egyedi igényeket is kielégítünk, partnereink kérésének megfelelően.

A kukoricapehely csemegék fogyaszthatók étkezések között az éhség csillapítására éppúgy, mint utazáskor nassolva. Értelemszerűen tejjel fogyasztva juttatják megfelelő energiához a szervezetet.
Dr. Kellog találmánya olyan jól bevált, hogy a gabonapelyhek - készüljenek kukoricából zabból, rizsből - a legegészségesebb reggelinek számítanak.

Egészséges táplálkozás – ízek a természetből
Reggeliző pelyheink kizárólag természetes alapanyagból készülnek. Kukoricadarát tartalmaznak. Tartósítószert, mesterséges színezőt, illetve íz fokozót NEM adunk a termékeinkhez. A vaníliás ízesítésű reggeliző pelyhünk is kizárólag természetes vanília aromát tartalmaz.

Miért ajánljuk?
A tápláló és egészséges Anetta reggelizőpelyhek, sokféle természetes és gazdag beltartalmi értékkel rendelkező összetevőkből állnak. A szervezet számára könnyen emészthető, magas biológiai értékű táplálék. Nemcsak egészségesek, hanem finomak is. A Maga termék védjegye az egészséges adalékanyagok nélküli természetes készítmények.

Ez teszi utánozhatatlanná és teljessé. A vaníliás és fahéjas Anetta nem az alapanyagban tartalmazza az ízesítőszereket, hanem az egy utólagos eljárással kerül rá, hisz a vanília és a fahéj ízvilága így tud a legjobban kiteljesedni.

Nagyon kedvelt az új 25 grammos kiszerelés is, amely kitűnő tízórai lehet az iskolában is. Színezéket, tartósítószert nem tartalmaznak!. Az Anetta tejjel vagy joghurttal , de akár önmagában is egy igen energiadús ennivaló.