Cégtörténet

Cégünk a Támcsu Mihály által alapított Maga Bt-ből nőtte ki magát, és 2006-ban így született a fiatalabb generáció által létrehozott Maga-Plus Kft, továbbra is családi vállalkozásként müködünk együtt, egy célért.
Az egészséges életmód és a környezetvédelem egyre nagyobb teret hódít, a köztudatban elterjedt nézetek szerint az emberek egyre inkább fogyasztják a természetes alapú tartósítószer-mentes élelmiszereket. Ezen szempontokból kiindulva alapítottuk meg cégünket Maga Plus Kft. néven, amely fő profiljaként, természetes alapú gabonafélék feldolgozásával, ízesítésével, különleges édesipari termékek készítésével foglalkozik.


Termékeink adalékanyagok, színezékek és ízfokozók nélkül készült természetes élelmiszerek. A 100%-ban magyar tulajdonú cég az egészséges táplálkozás szempontjai mellett elérhető áron kínálja termékeit mind a hazai mind a külföldi piacon.


A Termékek és szolgáltatások minőségét a HACCP garantálja. A legszigorúbb egészségügyi követelményeknek is megfelelő minőségbiztosítási rendszer mellett a gyártási eljárások, a nyersanyagok és a géppark is, mind magas színvonalú.